Напишете дума/думи за търсене

Не пръскайте в жегата!

Хващайте пръскачката само привечер, когато се захлади

* правете го само привечер при температура на въздуха под 25 градуса

През следващите дни, които се задават, агрометеоролозите съветват стопаните да продължат да извършват растителнозащитните пръскания.
В този период те трябва да са насочени както към опазване на зеленчуковите култури и трайните насаждения от брашнести мани и срещу ябълковия плодов червей при овощките, така и срещу шарения гроздов молец по лозите и асмите.

Що се отнася до третиранията срещу оидиум по лозата, за тях отново припомняме, че е редно да продължават до периода на омекване и прошарване на зърната на гроздето.

Важен съвет: Не забравяйте, че правилата за растителна защита изискват пръсканията да се извършват в по-хладните часове от деня.
Това да става, когато температурата на въздуха не е по-висока от 25о C. В противен случай, не само че няма да се постигне желания ефект, но могат и да се нанесат поражения и пригори по растенията от работния разтвор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Американската адвокатска кантора “Morgan Lewis&Bockius, LLP” разпространи официално изявление, че коментари като този на лобиста Маршал Харис, извън правителството на САЩ по темата, не са достоверни Американската юридическа кантора “Morgan Lewis & Bockius, LLP”, представлява бившия депутат Делян Пеевски и свързани с него търговски дружества
Ковид-19 е отнел живота от 2020 г. досега на повече американци от испанския грип през 1918-1919 г., според данните на американския университет "Джонс Хопкинс", предадоха световните агенции. Над 675 700 души заразни с новия коронавирус са починали в САЩ. Според историците на Центровете за контрол и превенция на заболяванията испанският грип е отнел
Съединените щати може да станат държава от третия свят в обозримо бъдеще поради миграционната криза. Това мнение изрази бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от ТАСС. „Съединените щати скоро ще се считат за държава от третия свят. Нищо подобно на това, което се случва на нашата граница, никога досега не се е случвало

Градина 24 / Дръвчета