Напишете дума/думи за търсене

Добре дошли на новия 24chasa.bg

Приятели,

за нас е удоволствие да ви приветстваме на новия сайт 24chasa.bg.

Заедно с вас сме още от 2005 г. като за това време с ваша помощ станахме най-голямата мултимедийна платформа на български език. Всеки ден над 1 милион души четат 24chasa.bg и броят на читателите и приятелите ни постоянно нараства.

За да можем да ви предложим още по-приятно изживяване на сайта ни и лесно да намирате всяка новина, която ви интересува, направихме цялостен редизайн на 24chasa.bg. И от днес вие вече четете новия ни сайт.

Дизайнът на 24chasa.bg вече е риспонсив, т.е. преподрежда се спрямо екрана на устройството, от което ни четете. Менютата са нови и много по-систематизирани, така че лесно да откривате новините, които ви интересуват.

Към всяка рубрика вече ще разполагате и с подменюта, чрез които можете допълнително да филтрирате само съдържанието, което ви интересува.

За ваше удобство специално създадохме и функцията „Моят 24 часа“. От нея всеки може да избере рубриките, които следи редовно. И при следващо влизане ще вижда новините, публикувани само в тези рубрики. Моля, имайте предвид, че при смяна на устройството, от което четете „24 часа“, ще се наложи отново да изберете вашите предпочитания в „Моят 24 часа“.

Нова е и рубриката „Проекти“, където ще можете да следите многобройните каузи на „24 часа“ за образованието, здравеопазването, пътната безопасност.

От самото си създаване „24 часа“ е медиата на активните и младите хора, на тези, които искат да променят света около нас и имат нуждата от достоверна и обективна информация. А от старта си сайтът 24chasa.bg е мястото на тези хора в интернет. И сега това място става още по-модерно.

Предварително се извиняваме, ако някой от нашите читатели срещне технически проблеми с новия сайт. Моля, при проблеми или естетически забележки, пишете ни на фейсбук страницата ни като кликнете тук!

Добре дошли в новия 24chasa.bg – достоВЕРНАТА медиа!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Правителството определи нов председател на Националния статистически институт, съобщиха от пресслужбата на кабинета след заседанието му в сряда. Уточнява се, че е проведена прозрачна процедура за избор на председател. Предварително обявени правила и критерии за избор, бяха публикувани в средствата за масово осведомяване и социалните мрежи
Готова е законодателната програма на „Продължаваме промяната“ за ново правителство, пише във фейсбук страницата на партията, където е публикувано и видео на Кирил Петков. Тя съдържа над 40 законопроекта като голяма част от тях трябва да бъдат приети в следващите 4 месеца, ако искаме България да продължи да върви напред с темпа
Срокът за погасяване на кредити, теглени от хора, които в пандемията са оставали временно без работа, се увеличава от 5 на 7 години. Това е едно от решенията на правителството за изменение на  „Програма за гарантиране на безлихвени кредити в защита на хора, лишени от възможността да полагат труд поради пандемията от COVID-19”

Градина 24 / Дизайн