Напишете дума/думи за търсене

Водна маса за игри на децата

Дворът става все по-забавен

Казват, че играта с вода развива математическите умения на малките деца. А да не говорим и че им е любима. В търговската мрежа може да срещнете маси за сензорни игри с вода и/или пясък, но може и сами да си проектирате такава.

Може да помислите за две маси една до друга или повече, за да могат да преливат вода от една в друга или едната да бъде пясъчна маса. Може да направите една дълга маса с две кошчета за вода. Но пък ако искате да е лесно преносима, по-голямо удобство за вас е да са две отделни.

Ето идея за прост дизайн.

Купете пластмасови тави. По техните размери трябва да конструирате дървената масичка.

Кратката версия на указанията е, че изграждате рамка, която да пасне на тавата. Краката пък трябва да са с размери, да е удобно за детето/децата – нито много ниско, нито много високо.

Малко по-дългата версия, за две маси:

  • 4 дъски, дълги 65 см (в зависимост от тавата);
  • 4 дъски, около 50 см (в зависимост от тавата);
  • 8 летви по 50 см за крака (според височината на децата);
  • 8 летви по 20 см за скоби;
  • достатъчно количество и с достатъчна дължина винтове.

Този материал може вече да го имате, от остатъци от предходен ваш проект.

Преди да започнете да сглобявате рамката, вземете размерите на дълбочината на кошчетата и обмислете какво пространство впоследствие да оставите за скоби. Перфектните размери ще бъдат, ако широчината на дъските е малко по-малко от дълбочината на тавата, а под нея се подкрепя с дървените летвички.

От външната страна на рамката прикрепяме краката. За по-голяма стабилност трябва да са не под рамката, а от край до край по рамката.

След това изгладете с шлайф, за да направите масата безопасна за игра. След шлайфането боядисайте с устойчива на вода боя за дърво.

Вашите масички са готови. Напълнете ги с вода и пясък, и много плажни играчки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
"Ботев" (Пловдив) изпусна победата в битката за Тракия - водеше на "Берое" с 1:0 в Стара Загора до 90-ата мин, но допусна изравнително попадение и мачът от 6-ия кръг на Първа лига завърши 1:1. За гостите от Пловдив беше точен Антоан Бароан в 49-ата мин. Абубакар Тунгара отбеляза за старозагорци в самия край
Бизнесменът е бил силно притискан Раната на швейцарския бизнесмен Удо Ланге, намерен мъртъв в дома си във вилно селище “Делта хил" край пернишкото село Кладница, не е огнестрелна, както се смяташе до този момент, а прободна. Той е убит с нещо като шило, съобщи БНТ. Установено е още, че той е бил силно притискан
Дипломатът предвижда край на войната като Русия запазва териториите придобити през 2014-та година - полуостров Крим и Донбас Съединените щати са на прага на война с Русия и Китай заради разногласия, частично предизвикани от Съединените щати, и без концепция до какво ще доведе този сблъсък. Това заявава в интервю за "Уол Стрийт Джърнъл" бившият

Градина 24 / Дизайн