Напишете дума/думи за търсене

Леген от стара гума

Ако в гаража ви има стари автомобилни гуми, не бързайте да се отървавате от тях! От ненужни гуми може да направите най-различни приспособения за вашия дом и градина. И не става въпрос само за декоративни цветни лехи, фотьойли или детски люлки.

Днес ще ви кажем как да направите леген за вода, който да ви е от полза за летните дейности по двора.Тази интересна идея сподели с нас авторът на YouTube канала Ban bekas & kerajinan.

Ще ви трябва гума от лек автомобил и парче дебела гума. Като инструменти ще ви трябват макетен нож и чук.

Основни етапи на работа

Първо, автомобилната гума ще трябва да се измие добре, за да не цапате ръцете и дрехите си постоянно.
След това с помощта на нож трябва да изрежете една от страните на гумата (пръстен). Не бързайте да го изхвърляте, защото в бъдеще пак ще ви бъде полезен.

След това трябва допълнително да изрежете дупки в гумата, които ще играят ролята на хватки. Така ще е удобно да носите контейнера (както празен, така и с вода).

От дебел силиконов лист е необходимо да изрежете кръг с подходящ диаметър. С помощта на чук и пирони го заковаваме към автомобилната гума.

Върховете на пироните, които излизат отзад, ще трябва да бъдат огънати с чук. И след това обръщаме автомобилната гума отвътре навън.

На последния етап остава само да приковем към основата на контейнера отдолу частта, която изрязахме от гумата в самото начало на работа.
След това напълнете съда с вода, за да проверите за течове. Ако всичко е направено правилно, тогава не трябва да има теч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
ГЕРБ покачва резултата си и води пред "Продължаваме промяната" с 9 процента в края на предизборната кампания. "Промяната" продължава да губи привърженици. "Възраждане" обаче върви все нагоре. Това сочи последното представително проучване на Научноизследователския център "Тренд" по поръчка на "24 часа"
Сумата от 50 хиляди лева е нужно да бъде събрана за изграждане на паметник на легендата на българския футбол и “Левски” Георги Аспарухов-Гунди. Това обяви кметът на столичния район “Слатина” Георги Илиев. Проектът е завършен и предстоят административни процедури по официалното му одобряване от всички институции и разрешение за поставянето му в
Не знам за каква евро-атлантическа коалиция може да се говори с ГЕРБ и този лидер, казва съпредседателят на “Продължаваме промяната” Ако аз лично съм пречка за просперитета на България или за стабилното управление, съм готов да направя крачка назад Хората оценяват, че като спряхме вноса на отровни зеленчуци и плодове през Капитан Андреево

Градина 24 / Дизайн