Напишете дума/думи за търсене

Поливайте лозите до средата на август

Поливайте до средата на август

Ако е видно, че е наложителна поливка на лозите, то пак напомняме, че тя трябва да бъде извършена най-късно до средата на месец август.

След това напояването не е желателно, защото не се отразява добре на зреещото грозде и влошава вкуса му, както и снижава процента на захарите в него.

Трябва да се обърне по-специално внимание на новозасадените лозички, които са били засадени през пролетта. Сега купчинките от пръст около тях трябва да се открият.

За да укрепнат младите леторасли, те трябва да се изложат на пряка слънчева светлина – така ще укрепнат и ще получат по-здрава обвивка от дървесина, която ще ги направи по-устойчиви за зимата.

Премахват се плитко развилите се корени на новите лозички.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Пенсиите е една от големите теми за четвърти път през тази предизборна година и половина. В предизборна кампания. Една от основните теми са доходите на пенсионерите. Този път има и интересно съвпадение - ден преди парламентарния вот тази неделя влиза в сила 3-ото за годината увеличение на пенсиите. Достатъчно ли е то, това ли бе правилният подход
ГЕРБ покачва резултата си и води пред "Продължаваме промяната" с 9 процента в края на предизборната кампания. "Промяната" продължава да губи привърженици. "Възраждане" обаче върви все нагоре. Това сочи последното представително проучване на Научноизследователския център "Тренд" по поръчка на "24 часа"
Сумата от 50 хиляди лева е нужно да бъде събрана за изграждане на паметник на легендата на българския футбол и “Левски” Георги Аспарухов-Гунди. Това обяви кметът на столичния район “Слатина” Георги Илиев. Проектът е завършен и предстоят административни процедури по официалното му одобряване от всички институции и разрешение за поставянето му в

Градина 24 / Дръвчета