Напишете дума/думи за търсене

6 страхотни зони за барбекю

1. Барбекю зона с бар и сенчеста беседка 

Това уютно място в градината се състои от три функционални зони наведнъж.

Под покрива има трапезария за няколко души. Частично предпазва от слънцето с глухи стени от шперплат, а от другата страна има леки бели завеси, които могат да се използват за защита от летните жеги или насекоми.
Срещу беседката има кът за барбекю, а до него летен бар с коктейлна зона.

2. Удобен кът в лятната кухня 

Грилът в този проект е интегриран в кухненския комплект. До него има печка, а отгоре има мощен аспиратор. Лятната кухня е оборудвана с панорамни прозорци и стилен минималистичен отворен дизайн.

Дори вътре има диван, за да се отпуснете и общувате, докато правите барбекю. Стъклената камина със стелаж за дърва създава усещане за комфорт.

3. Пещ - скара в национален стил 

Красивата синьо-бяла скара е направена във формата на традиционна пещ. Изградена е от тухли и разполага с покрит кът за барбекю, няколко места за съхранение на дърва и други принадлежности.

Има и печка с една горелка, която най-вероятно се нагрява от огъня вътре в скарата.

Цялата конструкция е декорирана в традиционен рустик стил и ще бъде идеалното допълнение към къта за барбекю в провинциален стил.

4. Лаконична модерна беседка

Дизайнът на тази беседка е направен в съвременния минимализъм. Отвореното пространство е възможно най-просто, с много светлина и почти никакви мебели.

Вътре са скрити модерни уреди, включително скара, мощен аспиратор и контейнер, наподобяващ тандур.
На стената, облицована с тухла, има просторен рафт за съдове и различни кулинарни аксесоари. Към барбекюто има и малък килер.

5. Голяма тераса с външна скара 

Просторната тераса с лятна кухня в този проект се превъръща в архитектурно продължение на селската къща.

Вътре има удобна зона за готвене с газов грил. Вгражда се в плота и е снабден с мощен аспиратор, който предпазва от нежеланите миризми по време на готвене.
В близост има кръгла маса за хранене с въртяща се секция, на която могат да седнат до осем души едновременно.

6. Просторна веранда с джакузи и грил 

Избрана е необичайна контрастна палитра за декориране на терасата в тази зона: черни мебели и уреди на фона на светъл дървен под.

Под наклона на покрива са линейно разположени няколко зони: джакузи, грил, трапезария и люлка.
Допълнителен кът за сядане има до верандата. Идеален е за общуване или тихи вечери, на фона на красивата природа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Има ранен Писмо бомба избухна в украинското посолство в Мадрид, съобщава Си Ен Ен. Служител, който го е държал, е пострадал. Той е хоспитализиран. Няма опасност за живота му, съобщава местната полиция. Все още няма официален коментар от дипломатическата мисия, предаде
Комисията по енергетика прие закон, внесен от ДПС Депутатите от енергийната комисия спират "Лукойл" да изнася горива. В сряда те обсъдиха законопроекта на ДПС, с който се предлага износът да се забрани, и го подкрепиха на първо четене. По време на дебатите вицепремиерът Христо Алексиев и министърът на икономиката Никола Стоянов заявиха
Силният човек в Катар шейх Хамад бин Халифа ал Тани помаха на бразилка от трибуните на мача Бразилия - Швейцария и съпругата му доста сериозно се намуси. Тази снимка и видеото към нея обиколиха света. Оказа се, че шейхът е помахал на Дезире Соареш, която е доста известна във футболния свят. В инстарграм тя има 60 000 последователи

Градина 24 / Дизайн