Напишете дума/думи за търсене

10 идеи за сянка от леки цветни тъкани

* Най-малко натежава на семейния бюджет декорирането на различни кътчета с тъкани - леки като морски бриз, феерични или пъстри като дъгата, с ярки десени, конкуриращи цветното разнообразие на цъфтящите храсти и цветя.

* С различни тъкани и с подръчни материали можете да си направите различни уютни романтични местенца за отдих на сянка!

Необходимо е само да изберете плат, който да съответства на мебелите на верандата или в градинския кът, а после започва "кроенето" и оформянето на летния градински тоалет.

* Например, завеси в нежни пастелни цветове и полупрозрачни материи за верандата биха създали усещане за пребиваване в някой 5-звезден курорт. Тъкани в ярки цветове не само ще създават настроение, но и ще имитират доста успешно темите от приказките за Шехеразада.

* Искате обаче и повече сянка - тогава поставете плата първо като грациозен навес на откритата тераса, а в долната част тя ще се спуска небрежно, за да създаде повече интимност в този кът. За рамка на импровизирания балдахин могат да послужат дори елементарно закрепени дървени колчета или клоните на близко дърво.

* Ако имате беседка, с лекота можете да я гарнирате със завеси по ваш вкус, но ако нямате такава, не се отчайвайте, защото винаги има алтернатива. Например, 4 метални или дървени колчета, свързани с въженце, взето назаем от простора за дрехи, а самите завеси могат да се прикрепят директно с щипки за пране отстрани и отгоре!

* Някога, доста назад във времето, на нашите черноморски плажове сянка се постигаше именно по този начин - с колчета и чаршаф! Е, нещо подобно може да се направи и сега, което със сигурност ще изглежда доста по-атрактивно, макар и да има малко носталгичен дух.

* Но дори и само за настроение, могат да се поставят разноцветни тъкани като своеобразен параван, отделящ къта за закуска или следобедно кафе в градината.

* Всъщност, сигурни сме, че вече ви провокирахме да измислите и свои идеи за летен тоалет на градината, но все пак, потърсете опорни точки в снимките , които ви предлагаме!

* Една изправена тента в арабски стил може да бъде конструирана лесно. Всичко, което е необходимо за изграждането й може да се сведе до четири дървени стълбове, парче прозрачен муселин над тях и поставяне на удобно кресло под сянката. Една от най-лесните идейки за градината или двора, където всеки би могъл да почива.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Президентът Румен Радев ще бъде поставен под карантина, защото е бил контактен на заразен с коронавирус, обясни здравният министър В област Ловеч има 6 лечебни заведения, които са ангажирани пряко с пациенти с нужда от лечение на COVID. Учебният процес ще продължи присъствено в учебните заведения. От 2871 ученици - 0
Още лятото се формира група от около 1,9 млн. човека, които не спазват мерките, каза математикът Влезем ли тази зона от 2000 заразени на ден - лесно можем да се качим до 5000, посочи той "Още през лятото, когато имахме по 6 случая на ден, "шаранът" беше изпуснат и още тогава се формира една група от около 1,9 млн
Отличникът от СМГ завършил курс по биохимия на “Харвард” Следващата му цел е да учи медицина в университета в Хайделберг, дал на света 11 носители на Нобеловата награда Николай Георгиев може да е на 18 години, но работи върху приложение, за да подобри гените на животните. Като бъдещ лекар мечтае да наблюдава как организмът на човека реагира на

Градина 24 / Дизайн