Напишете дума/думи за търсене

10 идеи за сянка от леки цветни тъкани

* Най-малко натежава на семейния бюджет декорирането на различни кътчета с тъкани - леки като морски бриз, феерични или пъстри като дъгата, с ярки десени, конкуриращи цветното разнообразие на цъфтящите храсти и цветя.

* С различни тъкани и с подръчни материали можете да си направите различни уютни романтични местенца за отдих на сянка!

Необходимо е само да изберете плат, който да съответства на мебелите на верандата или в градинския кът, а после започва "кроенето" и оформянето на летния градински тоалет.

* Например, завеси в нежни пастелни цветове и полупрозрачни материи за верандата биха създали усещане за пребиваване в някой 5-звезден курорт. Тъкани в ярки цветове не само ще създават настроение, но и ще имитират доста успешно темите от приказките за Шехеразада.

* Искате обаче и повече сянка - тогава поставете плата първо като грациозен навес на откритата тераса, а в долната част тя ще се спуска небрежно, за да създаде повече интимност в този кът. За рамка на импровизирания балдахин могат да послужат дори елементарно закрепени дървени колчета или клоните на близко дърво.

* Ако имате беседка, с лекота можете да я гарнирате със завеси по ваш вкус, но ако нямате такава, не се отчайвайте, защото винаги има алтернатива. Например, 4 метални или дървени колчета, свързани с въженце, взето назаем от простора за дрехи, а самите завеси могат да се прикрепят директно с щипки за пране отстрани и отгоре!

* Някога, доста назад във времето, на нашите черноморски плажове сянка се постигаше именно по този начин - с колчета и чаршаф! Е, нещо подобно може да се направи и сега, което със сигурност ще изглежда доста по-атрактивно, макар и да има малко носталгичен дух.

* Но дори и само за настроение, могат да се поставят разноцветни тъкани като своеобразен параван, отделящ къта за закуска или следобедно кафе в градината.

* Всъщност, сигурни сме, че вече ви провокирахме да измислите и свои идеи за летен тоалет на градината, но все пак, потърсете опорни точки в снимките , които ви предлагаме!

* Една изправена тента в арабски стил може да бъде конструирана лесно. Всичко, което е необходимо за изграждането й може да се сведе до четири дървени стълбове, парче прозрачен муселин над тях и поставяне на удобно кресло под сянката. Една от най-лесните идейки за градината или двора, където всеки би могъл да почива.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Навършват се 22 години от смъртта му На 5 август 1998 г. почина Тодор Живков. Според официалната информация на БТА той издъхва в 20,05 часа след триседмична мозъчна кома. Тодор Живков е човекът, управлявал най-дълго държавата България - като партиен лидер, министър-председател и президент. Как селянчето от Правец и печатар със средно образование
Новото първенство стартира в петък с два отбора, които използват абревиатурата ЦСКА. Явно толкова сериозно е объркването, че дори БФС бе принуден да подменя лицензи в последния момент, след като първоначално даде такъв на Сдружение “Футболен клуб “Централен спортен клуб на армията 1948”, а вече го подмени с такова на футболен клуб със същото име
Екстрасенска му предсказва победа на президентските избори през ноември Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа заповед, ограничаваща правителството да наема чуждестранни работници, съобщи Ройтерс. Новите норми засягат в частност работните визи от категорията Н1-В за висококвалифицирани чужди специалисти

Градина 24 / Дизайн