Напишете дума/думи за търсене

Елегантна есен с декоративните треви

Истинският звезден час на тревите настъпва през есента, когато техните листа се оцветяват в пурпурни, винени, медни, бронзови, розови и дори сини тонове. А цветоносните метлички добавят златен, меден и сребрист нюанс. Те са красиви както в студени, така и в топли цветови схеми в оранжеви, жълти и червени багри.

Спектърът на цветовете, които се срещат при тревите, е много широк.

Окраската и текстурата им създават впечатление за лекота и полупрозрачност.

Нарастващата популярност на декоративните треви има просто обяснение. Първо, те са много непретенциозни. Мнозинството от тях почти не изискват грижи. А ако са засети на подходящо място, цялата работа по тях се свежда до периодично плевене и разделяне.

Житните растения са особено елегантни и изящни

Те са способни да придадат на всяка цветна леха завършен вид и динамичност, когато растенията се полюшват от вятъра. Градината от житни растения е великолепна не само през лятото, но и през късната есен, докато не я покрие дебел сняг. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
100% справедливост в тази система няма - да я направим по-малко несправедлива 9 социални министри - сегашната Деница Сачева и осем нейни предшественици на поста, се събраха на първата по рода си дискусия на “Клуб “24 часа” Визионери”. Деветимата обсъждаха как се стигна до сегашното състояние на пенсионната система
В разгорещена размяна на реплики по расовия въпрос на предизборния дебат между Доналд Тръмп и Джо Байдън кандидатът на демократите обвини държания глава, че "налива бензин във всеки расистки пожар", предадоха световните агенции, цитирани от БТА.  Байдън каза още, че Тръмп е сред най-расистките президенти, които САЩ са имали в съвременната история

Градина 24 / Дизайн