Напишете дума/думи за търсене

Стая на открито за разкош

Направете си външна стая на открито в градината, само за няколко часа и без да харчите много пари за това.

l Например това импровизирано място за почивка, питие или хапване е аранжирано под метална беседка. Леките завеси пазят сянка от топлите слънчеви лъчи.

l Като спестявате пари за истинско построяване на лятна стая, може да се похвалите с обзавеждането и декорирането на мястото. Тези сини стъклени саксии, пълни с ароматни цветя създават прекрасна украса на масата и се съчетават умело с цветовата гама на приборите.

l Външното осветление е необходимо за всяко открито помещение, но то съвсем не трябва да бъде скъпо или екстравагантно. Една семпла Моравска звезда удължава вечерните часове навън и внася декоративен елемент във вашата лесна за построяване стая на открито в градината.

l Направете си просторен кухненски ъгъл за готвене и забавления от рециклирано дърво и блокове сгурия. Материалите няма да ви струват почти нищо. Тези блокове първоначално са били част от комина на къщата. Декоративната боя им придава този красив сив отенък.

l Тази красива и мека пейка за градината е направена много лесно. Върху два реда бетонни тухли е застлан дунапрен, а върху него пейката е украсена с малки декоративни възглавнички. Обърнете внимание на настилката отдолу.

l Кръгообразните степери, лежащи сред чакъла, създават симпатична пътека, която води от градината до откритата лятна стая. Като покриете част от двора или градината с чакъл, ще ви остане по-малко място от него за поддръжка и ще имате повече време да се наслаждавате на плодовете на труда си.

l За всяко открито пространство избирайте цветя, които не изискват особени грижи. Така ще ви остане повече време за почивка в градината. Саксийните сукуленти са издържливи на суша и имат нужда от поливане веднъж месечно. Затова са удачен избор за украса.

l Откритата лятна кухня ще се превърне в любимо място. Освен за готвене, това място може да използвате и за вашето хоби. Аранжирайте го с цветя, решавайте кръстословици, майсторете си нещо или просто се насладете на освежаващо питие.

l Различните отделни плочи, с чакъл между тях създават уникална настилка в този кът за отдих.

Стари поцинковани кофи и контейнери от неръждаема стомана са превърнати в саксии. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
При установяване на нарушения празничните базари ще бъдат затваряни Как се спазват мерките на един от коледните базари в София, който е разположен в Градската градина, провери фоторепортер на "24 часа". Преди седмица софийският щаб разреши функционирането на празничните базари, но при спазване на строги мерки за дистанция и безопасност
„Като специалист винаги съм говорил за необходимостта от мерки, да не се прекалява с тях и да се осигури нормалност за тяхното провеждане. Трябва да се убедят хората. Допускат се алтернативни мнения, което е странно“. Това коментира пред БНР проф. Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по заразни и паразитни болести и член на
Мъж е взел за заложници шест деца в апартамент в предградието на Санкт Петербург - Колпино, съобщават руски медии. По данни на rbc.ru мъжът е баща на децата. Той заплашва да ги убие. Най-малкото дете е на три годинки, а най-голямото е на 15. Полицията в момента води преговори с 38-годишния нападател

Градина 24 / Дизайн