Напишете дума/думи за търсене

Цветарник и преградна стена от палети

Има различни стандарти и модели палети. Намерете необходимите ви размери, боядисайте ги смело и аранжирайте в градината или на терасата. Какво по-лесно от това.

Идея е от транспортни палети да си направите чудесен дървен цветарник, който да служи и за преградна стена.

Ако си намерите нови палети, е хубаво да ги лакирате с качествен лак, за да не потъмнеят и изгният дъските. Така можете да ги използвате няколко години. За тях е желателно да подберете не много високи цветя за първите редове, за да не закриват красивите растения на следващия ред. Може да си направите и специален сектор с билки в този дървен цветарник.

Бихте могли да потърсите старо пале и в гаража си и да го използвате за основа за вашите малки саксийки, пълни с различни ароматни билки.

Просто прикрепете палето към външната страна на вашата кухненска стена и монтирайте различни малки саксии, пълни с любимите си билки, които най-често използвате по време на готвене.

По този начин те ще бъдат на една ръка разстояние всеки път, когато трябва да изберете няколко от тях, за да овкусите соса или супата, които приготвяте.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Първият летен месец ще започне с хладно време с чести превалявания, което ще продължи до 4 юни. Слънчевите часове ще са главно през първата половина на деня, а през втората ще превалява и прегърмява. Ще има райони с по-интензивни валежи, но и такива с по-дълги слънчеви периоди. Максималните температури в началото на месеца ще бъдат от 17 до 22°
И да падне карантината за страната ни България бе включена в списък на топдестинации за почивка, до които трябва да бъдат разрешени въздушни мостове от Великобритания това лято. Той е изготвен от 3 от най-големите авиокомпании, опериращи в Обединеното кралство, и включва 45 държави. Част е от искане до британското правителство да се откаже от
1. Когато сте на ваканция, как протича тя - стоите само в града, в който сте отседнали, или предпочитате да обиколите забележителностите около съседните му населени места? а) Когато съм почивка, искам да се излежавам някъде на топло, а не да обикалям забележителностите, състезавайки се със стотици хора кой да се снима пред тях първи

Градина 24 / Дизайн