Напишете дума/думи за търсене

Цветарник и преградна стена от палети

Има различни стандарти и модели палети. Намерете необходимите ви размери, боядисайте ги смело и аранжирайте в градината или на терасата. Какво по-лесно от това.

Идея е от транспортни палети да си направите чудесен дървен цветарник, който да служи и за преградна стена.

Ако си намерите нови палети, е хубаво да ги лакирате с качествен лак, за да не потъмнеят и изгният дъските. Така можете да ги използвате няколко години. За тях е желателно да подберете не много високи цветя за първите редове, за да не закриват красивите растения на следващия ред. Може да си направите и специален сектор с билки в този дървен цветарник.

Бихте могли да потърсите старо пале и в гаража си и да го използвате за основа за вашите малки саксийки, пълни с различни ароматни билки.

Просто прикрепете палето към външната страна на вашата кухненска стена и монтирайте различни малки саксии, пълни с любимите си билки, които най-често използвате по време на готвене.

По този начин те ще бъдат на една ръка разстояние всеки път, когато трябва да изберете няколко от тях, за да овкусите соса или супата, които приготвяте.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искам погребение в тесен кръг, не искам да безпокоя, написа най-известният композитор на филмова музика в света. Той си отиде по изгрев-слънце на 91 г. На 91-годишна възраст си отиде маестро Енио Мориконе. Няма любител на киното по света, в чиито уши да не звучи филмовата музика на италианския композитор и носител на “Оскар”
Мачовете от Бундеслигата ще продължат да се излъчват по “Евроспорт 2” и през следващия сезон. През миналата седмица стана ясно, че “Евроспорт” се разделя с правата за емблематичния за тениса турнир “Уимбълдън” и има вариант това да се случи и с тези за германския футболен елит. За сезона 2020/2021 обаче зрителите в България ще имат шанса отново да
Показания ще дадат депутатът Пламен Нунев и ексобластният координатор на ГЕРБ в Русе Росен Даскалов. Собственикът на “Приста ойл” е след тях Четири разпита по разследването за престъпно сдружение с цел търговия с влияние са насрочени във вторник. Делото започна, след като прокуратурата откри в телефона и айпада на Пламен Бобоков размяна на

Градина 24 / Дизайн