Напишете дума/думи за търсене

Резитба на годжи бери

Лятната резитба може да се извършва не само при овощните дръвчета, но и при ягодоплодните видове, като готджи бери например.

Резитбата на зелено при годжи бери цели да се подобрят условията на растеж в храста или между растенията, ако се отглеждат повече бройки, а именно осветяване, проветрявне, насърчаване на цъфтежа и образуването на по-качествени плодовете.

Лятната резитба при годжи бери се състои във филизене, изрязване на сгъстяващи короната леторасли и лакомци, премахване на кореновите издънки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Преди 10 години в ефира тръгва първият от новата вълна български сериали “Стъклен дом”. Той се превръща в сензация - милиони следят историята в него, а актьорите - повечето непознати дотогава, стават звезди за няколко дни. С роля в него е и големият Стефан Данаилов. Той играе патриарха Димитър Касабов
Свършете всичко неотложно в работата и предупредете, че излизате в отпуск 18 часа – горе-долу толкова прекарва всеки от нас в мислене за работа, в четене на служебни имейли и провеждане на разговори по работа по време на летния си отпуск. Това твърдят британски учени на базата на свое проучване. Това означава

Градина 24 / Дръвчета