Напишете дума/думи за търсене

За ъгъла на градината

Независимо от размера на градината, каквито и ъгли да има там, винаги има начин да ги омекотите, разкрасите и да ги използвате доста ефективно.

И най-важният въпрос: с какво да започнете оформянето на тези обикновено пусти места? Просто е!

Съобразете се с размера на ъгъла и изберете дизайн, според вашите нужди и вкусове. Трябва, разбира се, и да подхожда конкретно на стила на вашата градина.

Реализирайте идеята си и после можете да преминете към оформянето на другите ъгли.

Оборудвайте детска площадка

Направете малчуганите малко по-щастливи, като създадете тяхна площадка в ъгъла на градината. Пясъчник, пързалка, катерушки, детска къщичка - оборудването може да бъде всякакво, в зависимост от свободното пространство и средствата.

Друг вариант за такова място е спортният кът. Децата ви със сигурност ще оценят модерната версия на стената, където може да се изкачват, скачат и дърпат нагоре. От съображения за безопасност, не я правете твърде висока и покрийте земята с постелки.

Уютна трапезария

Ако размерът на терасата не позволява поставяне на маса за хранене, създайте "лятна трапезария" в ъглите на двора или градината.
Изберете ъгъла с най-живописната гледка. Или поставете масата под разклонено дърво. И ако мястото е на слънчевата страна, създайте желаната сянка с леки драперии в ярки материи или обикновен плажен чадър.

Поставете диван

Ъгловите мебели са чудесно решение за всекидневна на открито, където можете да закусите, да пиете кафе или да приемете гости.
Ако сте вдъхновени от идеята за външна всекидневна, декорирайте я. Добавете решетки с увивни растения, закачете лампи, поставете маса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
100% справедливост в тази система няма - да я направим по-малко несправедлива 9 социални министри - сегашната Деница Сачева и осем нейни предшественици на поста, се събраха на първата по рода си дискусия на “Клуб “24 часа” Визионери”. Деветимата обсъждаха как се стигна до сегашното състояние на пенсионната система
В разгорещена размяна на реплики по расовия въпрос на предизборния дебат между Доналд Тръмп и Джо Байдън кандидатът на демократите обвини държания глава, че "налива бензин във всеки расистки пожар", предадоха световните агенции, цитирани от БТА.  Байдън каза още, че Тръмп е сред най-расистките президенти, които САЩ са имали в съвременната история

Градина 24 / Дизайн