Напишете дума/думи за търсене

Честита Нова 2021 година! Да се прегърнем отново! (видео)

Честита да ви е новата 2021 г., скъпи читатели. И нека тя да ни донесе радостта да се прегърнем и целунем отново, да се събираме с близки и приятели без страх от зараза, да пътуваме по света, да опознаваме други култури, да летим, да плаваме...Изобщо да живеем както преди.

2020 започна с много надежди като начало на новото дестилетие, но ни донесе голямо нещастие. Коронавирусът ни затвори вкъщи, отне ни удоволствието от живота, на някои - и близки хора.

Но вече има ваксини. Това носи нова надежда да се освободим от пандемията. Дано това се случи през 2021 г.

Желаем ви много здраве, много щастие и да си върнем простичките удоволствия от живота!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
“Шоуто на Николаос Цитиридис” се връща на 1 февруари Гала била отказала двойно по-голяма заплата от своята, за да се премести от Нова тв в Би Ти Ви. Поканата към нея била да заеме мястото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев и вместо “Преди обед” да прави предаване, подобно на “На кафе” - това, което тя води по Нова тв
Алберт Попов завърши на шесто място нощния слалом в Шладминг и така постигна най-доброто си класиране този сезон. Така той дублира класирането си от 2019 година, в най-престижното състезание за световната купа. С девето време в първия манш и осмо във втория Алберт остана на 1,54 сек от победителя Марко Шварц (Австрия)
Средно 45 българи са умирали на ден Въпреки новите щамове в Англия и Южна Африка броят на новите заразени намалява За поредна седмица има позитивна статистика на коронавируса за България. Броят на активните болни под отчет е намалял с 13 хиляди (33%) до 26 582. Лежащите в болници с COVID-19 са 2822 - с 15% надолу

Градина 24 / Дизайн